Jornada ciutadana per la definició dels reptes pels Premis ATL 2023: Promoure la innovació en la mobilitat ferroviària sostenible2 min read

Daleph lidera la dinàmica participativa per identificar reptes i solucions en l'àmbit de la mobilitat ferroviària.

COMPARTE

El passat 29 de març de 2023, es va dur a terme una emocionant jornada ciutadana per definir els reptes que seran abordats en els Premis Antena TrenLab 2023. L’esdeveniment va ser organitzat i dinamitzat per l’equip de Daleph, una empresa especialitzada en l’aplicació de metodologies participatives per a la identificació de reptes i solucions en diversos àmbits. Aquesta jornada va representar un pas clau en la definició de les temàtiques que s’abordaran en la segona edició dels ATL, que busquen impulsar la innovació territorial en l’àmbit de la mobilitat sostenible, especialment en relació amb el sector ferroviari.

 

Els Premis ATL s’han convertit en un referent en l’àmbit de la mobilitat sostenible, ja que no només promouen el reconeixement de projectes emprenedors, sinó que també ofereixen suport per al desenvolupament d’idees i solucions innovadores. En aquest sentit, es va iniciar la jornada ciutadana amb l’objectiu de captar les necessitats reals i identificar els reptes operatius en l’àmbit de la mobilitat ferroviària.

 

Durant la jornada, els participants van tenir l’oportunitat de col·laborar activament i aportar les seves perspectives, coneixements i experiències per afrontar els reptes actuals de la mobilitat ferroviària. Les discussions van ser estructurades en diverses taules de treball que es van centrar en les temàtiques de “Keep it Open”, “Intermodalitat” i “Accessibilitat”. Les aportacions i idees dels participants van ser fonamentals per identificar els punts clau i establir les bases per al desenvolupament de solucions innovadores.

 

Daleph, en col·laboració amb l’organització dels ATL, va liderar la dinàmica participativa amb una metodologia que permetia recollir testimonis reals i integrar les visions de diferents agents i col·lectius del territori. Les aportacions van ser agrupades i estructurades de manera sistemàtica segons les temàtiques que es van treballar a cada taula de treball. Això va garantir una visió completa i integrada dels reptes existents i va ajudar a definir els àmbits prioritaris per a la mobilitat ferroviària sostenible.

 

La jornada ciutadana va concloure amb un clima de participació activa i col·laboració constructiva. Les aportacions recollides a Decidim, que són ara una guia per a la segona edició dels Premis ATL, que premiaran quatre projectes emprenedors que presentin idees i solucions innovadores per abordar els reptes identificats.

 

Amb aquesta iniciativa, Antena TrenLab i Daleph reafirmen el seu compromís en el foment de la innovació i la sostenibilitat en el sector de la mobilitat ferroviària. Amb els Premis ATL 2023, s’espera generar un impacte positiu en la mobilitat del territori i promoure un futur més sostenible i accessible per a tothom.

 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.