Cactus, Drukatt i Wipass presents al congrés UITP Summit 20232 min read

'Renfe, Líder en Innovació Oberta'.Donant veu a les startups accelerades a Antena TrenLab Mataró, Cactus, Wipass i Drukatt, juntament amb Imotion Analytics del programa TrenLab.

COMPARTE

‘Renfe, Líder en Innovació Oberta’.Donant veu a les startups accelerades a Antena TrenLab Mataró, Cactus, Wipass i Drukatt, juntament amb Imotion Analytics del programa TrenLab.

 

El passat 6 de juny, Barcelona va acollir el UITP Summit 2023, l’esdeveniment més destacat a nivell internacional en el sector de la mobilitat, co-organitzat pels grans operadors de transport locals com Renfe – Rodalies Catalunya, TMB i FGC. La Unió Internacional del Transport Públic (UITP) és l’organització mundial que reuneix a actors clau en el sector del transport públic i la mobilitat sostenible. El seu objectiu és fomentar la col·laboració, compartir coneixements i promoure solucions innovadores per a una mobilitat més eficient i respectuosa amb el medi ambient.

 

En el marc del congrés, es va organitzar la sessió “Renfe, Lider en Innovació Oberta” on el director d’Innovació a Renfe, Valentín Alegria, va presentar tots els programes en marxa dins de Renfe que permeten acostar les startups amb gran valor tecnològic amb els diferents departaments de l’empresa.

 

En aquesta presentació, també s’ha comptat amb la participació de diverses startups accelerades pel programa TrenLab amb seu a Madrid i l’Antena TrenLab ubicada a Mataró i  Les empreses Imotion Analytics, així com Cactus, Drukatt, Wipass i han tingut l’oportunitat de mostrar les seves idees disruptives i solucions tecnològiques enfocades al sector de la mobilitat sostenible. A través d’aquestes propostes, es busca abordar els reptes i les demandes creixents en matèria de sostenibilitat i eficiència en el transport.

 

A més a més, com a part del programa d’acceleració Antena TrenLab, les startups presents varen gaudir d’un intens tour al congrés, guiat pel mateix equip de l’Antena TrenLab, que els va permetre establir contactes amb diferents entitats referents del sector de la mobilitat. Alhora, aquesta oportunitat va donar una gran visibilitat a les startups accelerades i obrir portes en aquest mercat.

 

Principalment em va sorprendre molt el volum de la fira i els agents representats, tant com la qualitat dels contactes de forma directe i fructifera, gràcies a Antena TrenLab Mataró per introduïr-nos, d’on van sorgir converses molt interessants amb prospecció de futurs projectes – Israel Blanco, CEO de Cactus

 

Desde ‘Antena TrenLab continuarem construint ponts dins el sector, per a totes aquelles empreses que entrin a formar part del nostre ecosistema innovador.  el seu compromís en fomentar la col·laboració i impulsar la innovació en el camp de la mobilitat.

 

Amb el ferm compromís de fomentar la col·laboració i impulsar la innovació en el camp de la mobilitat, des d’Antena Trenlab continuarem construint ponts dins el sector per a totes aquelles empreses que entrin a formar part del nostre ecosistema innovador.

 

Si vols conèixer més detalls del programa d’acceleració Antena TrenLab, entra aquí.

Si creus que la teva proposta pot aportar a algun dels reptes definits, presentat als Premis Antena TrenLab 2023, entra aquí.

 

This site is registered on wpml.org as a development site.